Kauniste Helsinki

Pidetään huolta toisistamme!

Tällä hetkellä Kaunisteen liike Helsingissä ja Tokyossa on suljettu vallitsevan pandemian hillitsemiseksi. Näinä vaikeina aikoina asiakkuutesi on meille tärkeämpää kuin koskaan, ja olemme kiitollisia kaikista verkkokaupan kautta tulevista tilauksista. 

Kaunisteen verkkokauppa tilaukset käsitellään ja pakataan erityisellä huolella. Voit pyytää tilauksellesi ilmaisen paketoinnin ja myös toimitus kotiovelle on nyt mahdollista. Palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse: shop (at) kauniste .com / 040 961 9090.

Kauniste Helsinki

Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki

Aukiolojat: Maanantai - Perjantai klo 11-18 & Lauantai klo 11-16

Kaunisteen liike sijaitsee Torikortteleissa, Tuomiokirkkoa vastapäätä. Torikorttelit on Helsingin historiallinen sydän, ja samassa liiketilassa on aiemmin toiminut aikanaan mm. sokeritehdas sekä alunperin myös Stockmannin tavaratalo.

Kaunisteella saat aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua tekstiileihin ja sisustukseen liittyen. Opastamme verhokankaiden ostossa ja paketoimme lahjat kauniisiin paketteihin. Torikortteleista löydät palvelevien kauppojen lisäksi myös viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita.